Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March llança Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos, amb un interès a venciment del 2,30 %

30 de març 2023 Categoria: Productes

  • La imposició ofereix un dels interessos més rendibles del mercat gràcies a la solvència de Banca March, la més alta del sistema financer espanyol, amb una ràtio de capital CET1 del 17,66 %.
  • L'aportació mínima per constituir el dipòsit és de 10.000 euros i l'import màxim, de 500.000 euros.
  • Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos permet la disposició anticipada; en aquest cas, l'interès que es percebrà és de l'1 %.
  • El dipòsit es pot contractar fins al 31 de maig a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat.

Banca March ha llançat Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos, un producte orientat als perfils més conservadors, als quals ofereix un tipus d'interès nominal anual al venciment del 2,30 %, un dels més rendibles del mercat. A l'atractiu de la rendibilitat s'hi suma el suport de Banca March, el banc més solvent del sistema financer espanyol, amb una ràtio de capital CET1 del 17,66 %.

L'aportació mínima per client per constituir el dipòsit és de 10.000 euros i la màxima se situa en 500.000 euros, i es pot contractar fins al 31 de maig.

Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos permet la cancel·lació anticipada en qualsevol moment. En aquest cas, en lloc de reemborsar l'import del dipòsit més la retribució pactada, es reemborsarà al client l'import del dipòsit més la retribució corresponent a aplicar el tipus nominal anual de l'1 %.

El nou dipòsit es pot contractar a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, amb el millor servei omnicanal sense renunciar a l'assessorament expert i personalitzat propi de Banca March. Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món. A més, durant el 2023 la compravenda de valors a través del broker en línia està exempta de comissions fins a un import de 1.200 euros.

Amb aquest nou llançament, Banca March reforça la seva cartera de productes d'estalvi, atractius per a perfils més conservadors que prefereixen diversificar i augmentar el seu capital amb productes conservadors que ofereixen una rendibilitat atractiva.

Final del contingut principal

.