Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March i Reforest Project lliuren mantes tèrmiques a persones i famílies vulnerables

10 de febrer 2023 Categoria: Banca March

  • D'aquesta manera culmina l'acord entre March AM i Reforest Project en virtut del qual la gestora ha donat a l'ONG part de la comissió de gestió anual del fons solidari Mediterranean Fund.
  • La col·laboració amb Reforest es va centrar en l'Expedición Salva Mares, un projecte de recollida de plàstics en flotació amb l'objectiu de transformar-los en tela de polièster per fabricar mantes per a persones sense llar i famílies vulnerables.
  • El lliurament de mantes es realitza en el marc de la Campanya Municipal contra el Fred, dins del Programa Municipal d'Emergència Social de l'Ajuntament de Madrid.
  • Mediterranean Fund és un fons temàtic solidari gestionat per March AM que inverteix en dues tendències de gran potencial: l'economia dels oceans i l'aigua. El fons destina el 10 % de la seva comissió de gestió a projectes relacionats amb la conservació dels ecosistemes marins.

Banca March i Reforest Project lliuren mantes tèrmiques a persones sense llar i famílies vulnerables. Es tracta de mantes fabricades amb fil de polièster obtingut dels plàstics en suspensió que la Expedición Salva Mares va extreure del mar entre els mesos d'abril i maig de l'any passat. El lliurament es realitza en el marc de la Campanya Municipal contra el Fred, dins del Programa Municipal d'Emergència Social de l'Ajuntament de Madrid.

Fidel al seu compromís amb la sostenibilitat, Banca March impulsa la neteja de plàstics al Mediterrani. En virtut de l'acord signat el 2022 amb Reforest Project, March Asset Management (AM), gestora del Grup Banca March, ha destinat part de la comissió de gestió anual del fons solidari Mediterranean Fund al desenvolupament de la iniciativa Expedición Salva Mares, un projecte de recollida de plàstics en flotació i posterior reciclatge per obtenir fil de polièster, amb el qual s'han confeccionat mantes tèrmiques impermeables que ara es lliuren a persones sense llar.

Iñigo Colomo, gestor de Mediterranean Fund, afirma: "Des del primer moment ens vam sentir inspirats per la iniciativa de Reforest Project. La preservació dels ecosistemes marins i la preocupació social entronquen amb els objectius de Mediterranean Fund i la filosofia general de Banca March, sustentada en el creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general".

Mediterranean Fund és un fons temàtic de March AM que inverteix en dues tendències de gran potencial relacionades amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats per les Nacions Unides per al 2030: els oceans com a font de riquesa i la necessitat de preservar-los, i l'aigua com a bé escàs i imprescindible per a la vida al nostre planeta. D'aquesta manera, constitueix un univers d'inversió de més de 750 empreses i registra des del seu llançament un elevat ritme de subscripcions.

Actualment, el fons inverteix en 48 companyies distribuïdes en més de 20 sectors industrials diferents, diversificades internacionalment entre 15 països. Entre les empreses mantingudes en cartera destaquen les dedicades a l'energia eòlica off-shore, la biotecnologia marina, l'aqüicultura o companyies relacionades amb biocombustibles per a la descarbonització del transport marítim.

Mediterranean Fund és un fons solidari que segueix l'article 8 segons el Reglament de divulgació de finances sostenibles (SFDR), és susceptible de ser ofert a clients amb preferències de sostenibilitat. Dins de la gamma luxemburguesa (March International), Iberia, March Green Transition Bond i March Climate Solutions estan igualment classificats com a article 8, la qual cosa evidencia el compromís sòlid del grup Banca March amb la sostenibilitat i la cura del planeta.

Final del contingut principal

.