Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March i March RS, patrocinadors a la categoria Or del Mallorca Championships

15 de juny 2021 Categoria: Allgemeines

Amb aquest patrocini, Grup Banca March reafirma el seu compromís amb Balears i la reactivació econòmica i social de les Illes.

 

Banca March i March Risk Solutions (March RS), filial 100 % de Banca March i primer proveïdor global de serveis de corredoria de capital totalment espanyol, es troben entre els principals patrocinadors, juntament amb altres empreses amb un fort arrelament a Mallorca com Melià Hotels International o Engel&Völkers, de la primera edició de l'ATP Mallorca Championships, torneig de categoria ATP 250 que es disputarà del 19 al 26 de juny al Mallorca Country Club de Santa Ponça.

Ángel Martínez, director general de Banca Comercial i Privada de Banca March, ha comentat: «Com a entitat nascuda a Mallorca fa gairebé un segle, ens satisfà donar suport a un esdeveniment com l'ATP Mallorca Championships, que aposta per la qualitat i la sostenibilitat, palanques que sens dubte contribuiran a la recuperació de l'illa i amb les quals ens sentim plenament identificats. 

A Banca March tenim la convicció que la rendibilitat empresarial ha d'anar de bracet amb la sostenibilitat. Som un banc especialitzat en l'assessorament patrimonial i l'empresa familiar, una entitat que aspira a l'excel·lència, per això hem assumit el repte d'aprofundir en noves formes d'inversió i finançament responsables i sostenibles. Excel·lència, sostenibilitat i especialització són valors que compartim amb el tennis d'alt nivell i que sens dubte impulsaran la gran reobertura que tots estem esperant.»

Per la seva banda, Alfonso García Larriu, conseller delegat de March RS, ha destacat el fort compromís de March RS amb Mallorca, així com de tot el Grup Banca March. «Aquest tipus d'actes suposen un impuls molt important per a la recuperació de l'activitat econòmica i social de l'illa; per això, des de March RS ens sentim molt orgullosos d'aportar-hi el nostre granet de sorra. A més, estem fermament alineats amb el caràcter sostenible i innovador del torneig, valors que considerem fonamentals per al desenvolupament d'una economia cada vegada més compromesa i eficient.»

L'empresa organitzadora del torneig de tennis ha anunciat recentment que l'ATP Mallorca Championships, en col·laboració amb Ecovidrio, es convertirà en el primer torneig de tennis que mesurarà la seva petjada hídrica, de carboni i mediambiental, amb l'objectiu de controlar el seu impacte sobre el planeta i reduir-lo, any rere any, en les edicions vinents. L'objectiu final és convertir el torneig en 100% sostenible.

Banca March continua reforçant el seu compromís amb la societat i l'assessorament responsable i de qualitat, cosa que l'ha portat a aprofundir en vies per oferir propostes de finançament i assessorament patrimonial rendibles i sostenibles. El Grup Banca March es manté a l'avantguarda de la innovació de productes de banca privada, amb l'oferta de propostes rendibles més completa del sector, sempre emparades en el model de negoci de l'entitat, que posa l'accent en l'especialització i la prudència i que cerca el creixement conjunt de tots els grups d'interès: clients, empleats, accionistes i societat en general.

La primera edició de l'ATP Mallorca Championships començarà el 19 de juny i es disputarà a les pistes d'herba del Mallorca Country Club. Les 1.500 persones que podran assistir diàriament a l'esdeveniment gaudiran de grans noms del tennis mundial com Dominic Thiem, Nick Kyrgios, Karen Khachanov, Pablo Carreño, Casper Ruud, Fernando Verdasco o Feliciano López.

Final del contingut principal

.