Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March i la CEM signen un conveni per impulsar el teixit empresarial de Màlaga

12 de gener 2022 Categoria: Acords


Banca March ha signat un conveni amb la Confederació d'Empresaris de Màlaga (CEM) per donar suport al teixit productiu de la província.
 

  • A través d'aquest acord, l'entitat financera posarà a disposició dels associats de la CEM els seus serveis i productes financers, així com informació d'accés al finançament, i s'organitzaran conjuntament accions formatives que ajudin a potenciar el creixement de les empreses malaguenyes.
  • En aquest moment Banca March compta amb quatre centres a Màlaga i s'està ultimant l'engegada d'un nou centre de negocis situat a l'Alameda Principal.

Banca March ha signat amb la Confederació d'Empresaris de Màlaga (CEM) un conveni per donar suport al teixit productiu de la província. A través d'aquest acord, l'entitat donarà a conèixer als associats de la CEM els seus serveis i productes financers de valor, oferirà informació útil d'accés al finançament i organitzarà, juntament amb la Confederació, accions formatives que ajudin a potenciar el creixement de les empreses malaguenyes.

En aquest moment Banca March compta amb quatre centres a Màlaga i s'està ultimant l'engegada d'un nou centre de negocis, per a la qual cosa s'ha adquirit un edifici situat a l'Alameda Principal. Així mateix, més de la meitat del volum de negoci de Banca March a Andalusia —que va assolir prop de 1.000 milions d'euros al final de setembre, amb un creixement el 13 % respecte del mateix mes del 2020— es concentra a la província de Màlaga, que aglutina el 58 % dels clients de Banca Privada i el 54 % dels d'Empreses.

Carlos Carrasco, director de zona per a Andalusia de Banca March, assegura: "Màlaga és una peça clau en el nostre pla de desenvolupament. I ho és per l'enorme potencial econòmic que té la província, la seva capacitat d'atracció d'inversions altíssima i el seu posicionament internacional destacat. Des de Banca March volem seguir donant suport a aquest desenvolupament econòmic oferint a particulars i empreses les millors propostes de Banca Privada i l'assessorament més especialitzat sota el guiatge dels millors professionals".

Banca March és l'únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Màlaga, a Espanya i a Europa, segons els rànquings corresponents de Millors Empreses per Treballar que elabora la consultora Great Place To Work®, una de les més prestigioses a escala internacional pel que fa a gestió de persones i talent.

Final del contingut principal

.