Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March fa un pas més en la defensa contra els ciberatacs i llança l'assegurança Protecció Digital

23 de febrer 2023 Categoria: Digitalització

  • És un producte que proporciona una cobertura completa dels diferents tipus de ciberatacs que poden patir els assegurats en l'àmbit particular.
  • La cobertura de l'assegurança Protecció Digital s'estén a tots els membres de la unitat familiar.
  • L'assegurança cobreix tant el frau en línia com el robatori d'identitat, els atacs als sistemes de la llar, l'extorsió cibernètica o el ciberbullying.
  • A més, inclou serveis preventius: programari antiransomware, anàlisis de vulnerabilitats i antivirus d'última generació, entre d'altres.

 

Banca March ha llançat l'assegurança Protecció Digital, dirigida a garantir l'operativa en línia dels clients del banc residents a Espanya. És un producte que proporciona una cobertura completa dels diferents tipus de ciberatacs que poden patir les persones en l'àmbit particular.

La cobertura de l'assegurança Protecció Digital, només comercialitzable a través de la Banca Telefònica de Banca March, s'estén a tots els membres de la unitat familiar, entesa com el cònjuge o parella de fet, i els fills i/o pares que visquin de manera permanent amb l'assegurat. Així mateix, es considera que viuen permanentment a la llar de l'assegurat els fills de fins a 22 anys que estiguin estudiant a la universitat durant el període lectiu i que tornin a la llar durant les vacances.

Carlos Navarro, sotsdirector general adjunt de Banca March i responsable de l'àrea d'Assegurances, ha afirmat: "A Banca March estem compromesos amb la seguretat digital. Som conscients dels riscos inherents a la digitalització imparable, per això atorguem la màxima protecció a tots els nostres clients. Per nosaltres, la tecnologia és una forma d'aprofundir en l'excel·lència que ens caracteritza i d'aportar diversificació i comoditat al servei que prestem. L'assegurança Protecció Digital està dissenyada per aportar seguretat en un context en què, cada vegada amb més freqüència, llegim notícies sobre atacs perpetrats per ciberdelinqüents".

Avantatges de l'assegurança contra ciberatacs de Banca March

L'assegurança Protecció Digital proporciona dos tipus d'avantatges, preventius i de mitigació. D'una banda, proveeix una sistemàtica de prevenció i prudència en la gestió de la vida digital i la utilització d'un programari de prevenció d'intrusions i rastreig de vulnerabilitats. De l'altra, en cas que fallin les mesures preventives, proporciona ajuda en l'incident, gestió de l'estrès que genera el ciberatac a través de professionals acostumats a aquests incidents i cobertura de pèrdues causades per l'atac.

Pel que fa a la suma assegurada per cobrir la pèrdua econòmica derivada del ciberatac, el client pot triar entre dues opcions: 5.000 o 15.000 euros.

Les cobertures de l'assegurança inclouen tant el frau en línia com el robatori d'identitat, els atacs als sistemes de la llar, l'extorsió cibernètica o el ciberbullying.

Final del contingut principal

.