Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March eleva fins al 3,30 % l'interès del seu Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos per a nous clients digitals

01 d’agost 2023 Categoria: Productes

  • El producte ofereix un dels interessos més rendibles del mercat amb el suport de la solvència de Banca March, que té una ràtio de capital CET1 del 17,66 %, la més alta de la banca espanyola.
  • L'aportació mínima per constituir el dipòsit és de 10.000 euros i l'import màxim s'amplia fins a 1.000.000 euros.
  • Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos permet la disposició anticipada, cas en què l'interès que es percebrà és de l'1 %.
  • El dipòsit, dirigit a nous clients digitals, es pot contractar fins al 31 d'octubre a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat.

Banca March ha elevat al 3,30 % l'interès nominal anual al venciment del seu Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos, un producte orientat a nous clients digitals amb perfils conservadors i que ofereix una de les rendibilitats més atractives del mercat, amb el suport de la solvència de Banca March, que té una ràtio de capital CET1 del 17,66 %, la més alta del sistema financer espanyol. Amb aquesta millora, Banca March reforça la seva cartera de productes d'estalvi orientats a perfils més conservadors que prefereixen diversificar i augmentar el seu capital amb productes que ofereixen una rendibilitat atractiva. .

L'aportació mínima per client per constituir el dipòsit és de 10.000 euros i la màxima s'amplia fins a 1.000.000 euros, i es pot contractar fins al 31 d'octubre. Dipòsit Flexible Avantio 12 mesos permet la cancel·lació anticipada en qualsevol moment. En aquest cas, el client rebrà l'import del dipòsit més la retribució corresponent a aplicar el tipus nominal anual de l'1 %.

El nou dipòsit només es pot contractar a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que ofereix el millor servei omnicanal acompanyat de l'assessorament expert i personalitzat propi de Banca March.

La plataforma, orientada a nous clients amb un perfil més digital que es donin d'alta a través d'aquest canal en línia, disposa de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores del món i les eines digitals més avançades, com un cercador de valors, fons i plans de pensions innovador, informació en temps real de cotitzacions o un servei de broker en línia per als clients més autònoms en les seves decisions d'inversió. Durant aquest any, Banca March ofereix un Bo Broker de benvinguda que preveu el reemborsament de fins a 1.200 euros en comissions per als nous clients que operin a través d'Avantio. 

Final del contingut principal

.