Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March dona 300 ordinadors a la Fundació Adelias per pal·liar la bretxa digital als centres educatius

03 d’abril 2023 Categoria: Banca March

  • Amb l'objectiu de facilitar la digitalització de nens i joves de tot Espanya, la Fundació Adelias va crear el Banc de Recursos Digitals, que posa a disposició de la comunitat educativa i de les famílies que ho necessitin equipament actualitzat.
  • Aquest donatiu ha fet possible la digitalització de disset col·legis a Madrid capital, Fuenlabrada, Leganés, Getafe i Navalcarnero.
  • Banca March mostra el seu compromís amb la societat, especialment en l'àmbit de la formació de les persones.

 

Banca March ha donat 300 equips informàtics a la Fundació Adelias, que treballa per reduir la bretxa digital en nens i adolescents amb pocs recursos. A través del Banc de Recursos Digitals, la Fundació posa a disposició de la comunitat educativa i de les famílies que ho necessitin equipament actualitzat donat per empreses que renoven els seus equips. La iniciativa de la Fundació Adelias ha començat a la Comunitat de Madrid, on té la seu, però la vocació del projecte és nacional.

El Banc de Recursos Digitals compta amb el suport de CyberLideria, la gran comunitat de CISO (chief information security officer o directors de seguretat de la informació) d'Espanya. Sota la premissa de reciclar en lloc d'emmagatzemar o destruir, i amb l'objectiu que no hi hagi cap nen sense ordinador, la Fundació Adelias persegueix equipar escoles amb carències digitals.

Sonia Colino, directora de la Unitat de Persones, Marca i Sostenibilitat de Banca March, ha declarat: "Aquest donatiu de 300 equips informàtics posa en relleu el compromís de Banca March amb la societat, especialment en l'àmbit de la formació de les persones. Gràcies a aquesta donació, s'han pogut digitalitzar disset col·legis de la Comunitat de Madrid. Avui dia, la bretxa digital és una realitat innegable que hem de mirar de reduir entre tots. El nostre compromís amb el creixement conjunt, base de la filosofia centenària de l'entitat, ens porta a continuar aprofundint en la responsabilitat social, cercant sempre la millor opció per als nostres grups d'interès: clients, empleats, accionistes i societat en general".

Els equips donats a la Fundació Adelias són transportats a una aula cedida per la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid, on voluntaris de diferents empreses en realitzen una neteja física. Posteriorment, es procedeix a instal·lar-hi la llicència de Chrome Flex que Google dona a aquest projecte educatiu. Un cop finalitzat el procés de neteja, esborrament i instal·lació de llicències, els equips es remeten als centres educatius indicats per la Conselleria d'Educació.

Final del contingut principal

.