Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March digitalitza el seu model de banca privada amb Avantio, una plataforma d'inversió per a la nova generació de clients tecnològics

30 de juny 2022 Categoria: Digitalització

Amb aquest nou servei, l'entitat es col·loca a l'avantguarda de la banca en línia, oferint la millor oferta omnicanal sense renunciar a un assessorament expert i personalitzat, que és i continuarà sent l'essència de Banca March.

 • Banca March llança Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el seu model de banca privada per a la nova generació de clients, que demanen un servei més tecnològic i més autonomia en la gestió de les inversions.
 • Amb aquest nou servei, l'entitat se situa a l'avantguarda de la banca en línia, oferint la millor oferta omnicanal sense renunciar a l'essència de l'entitat, que es continuarà basant en un assessorament expert i personalitzat.
 • Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món. Entre les seves funcionalitats principals destaquen un nou i avançat cercador de valors, fons i plans de pensions, accés puntual a les recomanacions d'estratègia de mercats de Banca March, informació en temps real de cotitzacions i un servei de reporting en línia que proporciona informació única i intuïtiva del rendiment i les posicions dels actius del client en qualsevol moment.
 • Així mateix, la plataforma d'inversió disposa d'un servei de broker en línia que permetrà a aquells clients que busquin autonomia i immediatesa en les seves inversions adoptar iniciatives d'inversió, sempre amb l'assessorament especialitzat de Banca March.
 • Per impulsar el llançament d'Avantio, Banca March ha desenvolupat una oferta específica per a nous clients, estalviadors i inversors amb un perfil digital, amb accés 100 % en línia a través d'un Compte Digital amb múltiples avantatges com a pas previ per accedir a condicions exclusives en el broker en línia, així com en propostes d'inversió i estalvi. 

Banca March llança Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que digitalitza el seu model de banca privada per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients. Amb aquest nou servei, l'entitat es col·loca a l'avantguarda de la banca en línia, oferint la millor oferta omnicanal sense renunciar a un assessorament expert i personalitzat, que és i continuarà sent l'essència de Banca March.

 

Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d'inversió de les principals gestores de tot el món. Entre les seves funcionalitats principals destaquen un nou i avançat cercador de valors, fons i plans de pensions, accés puntual a les recomanacions d'estratègia de mercats de Banca March, informació en temps real de cotitzacions i un servei de reporting en línia que permet als clients disposar d'una informació clara, detallada i àgil de les posicions durant les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

Així mateix, la plataforma d'inversió permet als clients prendre les seves pròpies decisions d'inversió, en qualsevol moment i lloc. Mitjançant un broker en línia, aquells usuaris que busquin autonomia i immediatesa en les seves inversions podran prendre iniciatives d'inversió, per a la qual cosa sempre podran comptar amb l'assessorament especialitzat de l'entitat.

 

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, assenyala: "Amb la plataforma d'inversió Avantio, Banca March és la primera entitat que posa a disposició dels seus clients la banca privada a un simple clic. Una revolució digital del nostre model de banca privada que completa el reconegut assessorament personalitzat i exclusiu de l'entitat, i que ens permetrà oferir als clients nous serveis digitals d'una manera més àgil, autònoma i ràpida. Hi ha una nova generació de clients, molts dels quals són nadius digitals, que busquen serveis més ràpids, pràcticament immediats. La banca privada també s'ha d'avançar a les necessitats dels clients més tecnològics i exigents, que busquen un servei més digital i més autonomia en la gestió de les inversions."

Oferta d'Avantio per a nous estalviadors o inversors amb perfil digital

Per impulsar el llançament de la plataforma d'inversió Avantio, Banca March ha desenvolupat una oferta específica per a nous clients, estalviadors i inversors amb perfil digital, amb una alta 100 % en línia a través d'un Compte Digital ple d'avantatges, com a pas previ per accedir a l'oferta exclusiva de productes, sempre amb el suport d'un gestor personal quan ho necessitin.

 

 • Compte Digital sense comissions per als clients que inverteixin 10.000 euros en fons, valors o plans de pensions, i operin per canals digitals, amb transferències gratuïtes i una targeta de dèbit gratuïta que dona el 10 % dels seus ingressos a projectes sostenibles.
 • Broker Avantio sense comissions de compravenda fins al 2023 i bonificació del cost de traspàs de la cartera fins a 500 euros, amb accés gratuït a cotitzacions en temps real fins al 2023.
 • Fons Avantio amb bonificació de l'1 % (fins a 2.000 euros) pel traspàs de la cartera de fons a l'oferta de Banca March de fons perfilats, productes basats en temàtiques de creixement, sostenibilitat i impacte, gestió alternativa, SICAV institucionals i altres fons monitoritzats pels experts de Banca March.
 • Solució Estalvi-Inversió Avantio, un producte combinat exclusiu amb un 2 % TAE els primers 12 mesos en una assegurança d'estalvi (March Vida Estalvi), sempre que el client inverteixi la mateixa quantitat en una selecció de fons d'inversió comercialitzats per Banca March de les principals gestores nacionals i internacionals.
 • L'accés a tots els informes i recomanacions dels experts d'Estratègia de Mercats de Banca March amb informes diaris, mensuals…
 • Els nous clients que contractin el Compte Digital Avantio tindran el suport d'un gestor personal remot.

Líders en tecnologia d'assessorament

Avantio és la darrera fita en l'ambiciós procés de transformació digital en què està immersa Banca March, en dependència directa de la vicepresidenta de Banca March, Rita Rodríguez Arrojo. Gràcies a un intens pla de transformació digital, que preveu inversions de prop de 220 milions d'euros en total entre el 2018 i el 2022, Banca March s'ha convertit en líder en tecnologia d'assessorament, amb el desenvolupament d'eines per a clients i gestors que permeten oferir una experiència d'assessorament omnicanal de primer ordre.

Durant el 2021, a l'empara del pla de transformació digital, Banca March va mantenir un ritme intens d'incorporació de noves funcionalitats per aconseguir una experiència digital plenament satisfactòria tant per a clients com per a gestors. En destaquen, per exemple:

La biometria per veu. Banca March va ser el primer banc d'Espanya a oferir als seus clients un servei de biometria per veu per aprovar transferències. Per a aquest desenvolupament, l'entitat es va servir de la tecnologia de Nuance Communications, empresa líder en solucions d'intel·ligència artificial, seguretat i biometria amb més de 650 milions d'usuaris a tot el món. Amb l'adopció d'aquest procediment, disponible per a qualsevol tipus de traspàs o transferència que faci el client, es reforça la seguretat en la signatura d'operacions, ja que el client ha de registrar i utilitzar la veu sempre des del dispositiu de confiança.

Reporting en línia. Els clients de Banca March disposen del reporting en línia més complet del mercat, a l'abast de molt poques entitats. Gràcies a aquest nou reporting en línia, els clients de Banca March poden obtenir una informació clara, detallada i àgil del rendiment dels seus estalvis i inversions en temps real durant 24 hores, els 7 dies de la setmana. Aquesta informació inclou tant la rendibilitat com el rendiment, l'evolució, la composició, els moviments o les comissions de les carteres.

El nou simulador fiscal. El 2021, Banca March va posar a disposició dels seus clients un dels simuladors fiscals més complets del sector financer. Es tracta de la primera eina del sector que integra tots els productes d'inversió del client i, a més, ofereix la possibilitat d'agregar-hi les posicions financeres que mantingui en altres entitats, la qual cosa permet fer una avaluació global de la situació patrimonial de cada client. L'aplicació, desenvolupada en col·laboració amb Analistas Financieros Internacionales (Afi) i Inversis, permet als clients de Banca March calcular quina seria la seva tributació anual derivada de la compravenda de valors i els rendiments en totes les posicions. El simulador permet, a més, incorporar dades d'operacions immobiliàries, així com altres actius que es puguin incloure a la base imposable de l'estalvi.

Procés hipotecari. Banca March incorpora al seu procés hipotecari el sistema telemàtic, una iniciativa pionera que redueix un 50 % el termini d'inscripció de les operacions hipotecàries i elimina les còpies en paper Amb la presentació telemàtica integral de les escriptures de préstecs hipotecaris al Registre, es redueixen entre 25 i 28 dies els terminis efectius de la inscripció, la meitat d'una tramitació presencial habitual. A més, s'evita el cost de l'expedició de còpies autoritzades i simples, amb importants estalvis en paper i en despeses notarials i registrals (aproximadament, 120 euros per operació).

En aquests moments, la taxa d'ús dels canals digitals de Banca March per part dels clients de Banca Privada i Patrimonial se situa en un 73 %, xifra que suposa un augment del 8,6 % respecte del mateix període de l'any anterior. Així, set de cada deu clients d'aquestes àrees especialitzades de l'entitat fan un ús habitual dels canals remots per al gruix de les seves operacions. La resta de les àrees especialitzades de l'entitat també han registrat un increment notable en l'operativa a distància durant el darrer any, especialment la divisió de Banca d'Empreses, que situa la seva taxa d'ús per damunt del 93 %.

Final del contingut principal

.