Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d'un nou programa de pagarés vinculats a la sostenibilitat al MARF de 50 milions d'euros per a General Alquiler de Maquinaria (GAM)

09 de febrer 2023 Categoria: Banca March

  • El programa de valors de renda fixa a curt termini va ser registrat al MARF el darrer 2 de febrer.
  • Mitjançant la vinculació del seu programa de pagarés amb la sostenibilitat, GAM es compromet a complir uns objectius fixats per al 2023 en termes d'ús de maquinària i vehicles elèctrics respecte al total i pel que fa a hores de formació impartides entre els seus treballadors.
  • Banca March consolida el seu lideratge com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • El programa de GAM reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha coordinat per a General Alquiler de Maquinaria, SA (GAM) el programa de valors de renda fixa a curt termini, per un import màxim de 50 milions d'euros. El programa es va registrar el darrer 2 de febrer al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actuarà com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. GAM farà ús d'aquest programa com a via alternativa al finançament bancari. Aquest programa reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Actualment, Banca March és l'entitat número u del mercat espanyol a curt termini: participa en 58 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria de casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer.

En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 34 dels 90 programes que hi ha actualment al mercat, un 38 % del total, mentre que n'és col·locador de 50, la qual cosa suposa un 57 %. En termes de volum, al tancament del 2022, el 50 % del saldo viu de mercat havia estat col·locat per la mesa de distribució institucional de Banca March; 1.760 milions d'euros d'un total de 3.548 milions d'euros.

Fins a l'actualitat, Banca March ha prestat els seus serveis en els programes següents: Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Maxam, FCC, Meliá, Vidrala, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Nexus Energía, Cobra, Audax Renovables, García Munté Energía, Ontime, Amper, Acciona Energía, Zener Encitel, Masmóvil, Avatel, Greenalia, La Sirena, Grupo Ortiz, Network Steel, Alquiber, Aludium, Arteche, Record Go, Pamesa, Atlantica Sustainable, Ecoener, CAF, Agotzaina, OPDEnergy i GAM.

Final del contingut principal

.