Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d'un nou programa de pagarés verds al MARF de 50 milions d'euros per a GRUPO ECOENER

29 de novembre 2022 Categoria: Allgemeines

  • Banca March consolida el seu lideratge com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 32 dels 87 programes que hi ha actualment, mentre que és col·locador de 45 programes.
  • El programa d'ECOENER reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha coordinat per a GRUPO ECOENER, SA el registre d'un nou programa de valors verds de renda fixa a curt termini per un import màxim de 50 milions d'euros. El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. Ecoener farà ús d'aquest programa com a via alternativa al finançament bancari. Aquest programa reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Actualment, Banca March és l'entitat número u del mercat espanyol a curt termini: participa en 54 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria de casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer.

En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 32 dels 87 programes que hi ha actualment al mercat, un 37 % del total, mentre que és col·locador de 45 dels 87 programes, un 52 %. En termes de volum, al tancament d'octubre, el 45 % del saldo viu de mercat havia estat col·locat per la mesa de distribució institucional de Banca March, 1.843 milions d'euros d'un total de 4.101 milions d'euros.

Fins a l'actualitat, Banca March ha prestat els seus serveis en els programes següents: Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Maxam, FCC, Meliá, Vidrala, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Nexus Energía, Cobra, Audax Renovables, García Munté Energía, Ontime, Amper, Acciona Energía, Zener Encitel, Másmóvil, Avatel, Greenalia, La Sirena, Grupo Ortiz, Network Steel, Alquiber, Aludium, Arteche, Record Go, Pamesa, Atlantica Sustainable i Ecoener.

Final del contingut principal

.