Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d'un nou programa de pagarés al MARF de 75 milions d'euros per a Grupo Ortiz

31 de maig 2022 Categoria: Allgemeines

El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

  • El programa de valors de renda fixa a curt termini ha estat registrat avui pel MARF.
  • Banca March es consolida en la primera posició com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • El programa de Grupo Ortiz reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha estat designat com a coordinador d'un nou programa de valors de renda fixa a curt termini per a Ortiz Construcciones y Proyectos, SA, per un import màxim de 75 milions d'euros. El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. Grupo Ortiz farà ús d'aquest programa com una via alternativa al finançament bancari. Aquest programa reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Actualment, Banca March és l'entitat número u en el mercat espanyol de curt termini: participa en 47 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria de casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer.

En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 25 dels 77 programes que hi ha actualment al mercat, un 32 % del total, mentre que és col·locador de 38 dels 77 programes, un 49 %. En termes de volum, al tancament d'abril, el 42 % del saldo viu de mercat havia estat col·locat per la mesa de distribució institucional de Banca March, 1.981 milions d'euros d'un total de 4.717 milions d'euros.

La llista de programes en què Banca March presta aquests serveis són els d'Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Maxam, FCC, Meliá, Vidrala, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Nexus Energía, Cobra, Audax Renovables, García Munté Energía, Ontime, Amper, Acciona Energía, Zener Encitel, Masmovil, Avatel, Greenalia, La Sirena i Grupo Ortiz.

Final del contingut principal

.