Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d'un nou programa de pagarés al MARF de 50 milions d'euros per a García Munté Energía

15 de juny 2021 Categoria: Banca March

Banca March ha estat manat com a coordinador d'un nou programa de valors de renda fixa a curt termini per a García Munté Energia, S.L. per un import màxim de 50 milions d'euros.

  • El programa de valors de renda fixa a curt termini ha estat aprovat avui pel MARF.
  • Banca March es consolida en la primera posició com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • El programa de García Munté Energía reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha estat designat com a coordinador d'un nou programa de valors de renda fixa a curt termini per a García Munté Energía, S.L., per un import màxim de 50 milions d'euros. El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador en exclusiva.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. García Munté Energía farà ús d'aquest programa com una via alternativa al finançament bancari.

Actualment, Banca March és l'entitat número u del mercat espanyol a curt termini: participa en 39 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria de casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer. La llista de programes en què Banca March presta aquests serveis són els d'Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Buran Energy IM1, FCC, Meliá, Vidrala, Logitravel, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Cobra, Audax Renovables i García Munté Energía.   

Final del contingut principal

.