Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d'un nou programa de pagarés al MARF de 50 milions d'euros per a Aludium

08 de juliol 2022 Categoria: Banca March

El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

  • El programa de valors de renda fixa a curt termini s'ha registrat avui al MARF.
  • Banca March es consolida en la primera posició com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • El programa d'Aludium reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha estat designat com a coordinador d'un nou programa de valors de renda fixa a curt termini per a ALUDIUM TRANSFORMACIÓN DE PRODUCTOS, SLU, per un import màxim de 50 milions d'euros. El programa s'ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. Aludium farà ús d'aquest programa com a via alternativa al finançament bancari. Aquest programa reafirma l'interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Actualment, Banca March és l'entitat número u al mercat espanyol de curt termini: participa en 49 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda. En la majoria de casos, l'entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer.

En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 27 dels 83 programes que hi ha actualment al mercat, un 34 % del total, mentre que és col·locador de 41 dels 83 programes, un 51 %. En termes de volum, al tancament de juny, el 41 % del saldo viu de mercat havia estat col·locat per la mesa de distribució institucional de Banca March; 2.022 milions d'euros d'un total de 4.894 milions d'euros.

La llista de programes en què Banca March presta aquests serveis són els d'Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Maxam, FCC, Meliá, Vidrala, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Nexus Energía, Cobra, Audax Renovables, García Munté Energía, Ontime, Amper, Acciona Energía, Zener Encitel, Masmóvil, Avatel, Greenalia, La Sirena, Grupo Ortiz, Network Steel, Alquiber i Aludium.

Final del contingut principal

.