Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March coordina el registre d’un nou programa de pagarés al MARF de 150 milions d’euros per a PAMESA GRUPO EMPRESARIAL

20 d’octubre 2022 Categoria: Banca March

  • Banca March consolida el seu lideratge com a assessor registrat i com a col·locador de programes de curt termini al mercat espanyol.
  • En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 30 dels 85 programes que hi ha actualment, mentre que és col·locador de 43 programes.
  • El programa de PAMESA reafirma l’interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha coordinat per a PAMESA GRUPO EMPRESARIAL, SLU, el registre d’un nou programa de valors de renda fixa a curt termini per un import màxim de 150 milions d’euros. El programa s’ha registrat avui al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) i Banca March hi actua com a assessor registrat, agent de pagaments i banc col·locador.

Els valors emesos estaran denominats en euros i podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 24 mesos. Pamesa farà ús d’aquest programa com a via alternativa al finançament bancari. Aquest programa reafirma l’interès creixent de les empreses espanyoles pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Actualment, Banca March és l’entitat número u al mercat espanyol de curt termini: participa en 52 programes d’emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d’Irlanda. En la majoria de casos, l’entitat ha exercit les tres funcions pròpies del mercat de pagarés: assessor registrat o arranger, banc agent i banc col·locador o dealer.

En el cas del MARF, Banca March és assessor registrat en 30 dels 85 programes que hi ha actualment al mercat, un 35 % del total, mentre que és col·locador de 43 dels 85 programes, un 50 %. En termes de volum, al tancament de setembre, el 43 % del saldo viu de mercat havia estat col·locat per la mesa de distribució institucional de Banca March; 1.801 milions d’euros d’un total de 4.222.

Els programes en què Banca March presta aquests serveis són els d’Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, IM Fortia 1, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, Maxam, FCC, Meliá, Vidrala, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Nexus Energía, Cobra, Audax Renovables, García Munté Energía, Ontime, Amper, Acciona Energía, Zener Encitel, Masmóvil, Avatel, Greenalia, La Sirena, Grupo Ortiz, Network Steel, Alquiber, Aludium, Arteche, Record Go i Pamesa.

Final del contingut principal

.