Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March completa la comercialització del fons per a perfils conservadors March Renta Fija 2025 Garantizado, FI

01 de setembre 2022 Categoria: Productes

Llançat l’1 d’agost passat i amb un període de comercialització establert en dos mesos, s’ha contractat el 100 % de l’import previst un mes abans que finalitzés el termini de comercialització.

  • Les subscripcions dels inversors han arribat als 55 milions d’euros, de manera que es completa l’objectiu del fons March Renta Fija 2025 Garantizado, FI, llançat l’1 d’agost per Banca March.
  • El fons disposa de 12 finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament i s’adreça a perfils conservadors que cerquin una alternativa a la liquiditat en compte.
  • En un context d’incertesa i volatilitat, el nou producte garanteix una rendibilitat neta anual de l’1,68 % a període de venciment.
  • L’objectiu de subscripcions s’ha assolit un mes abans del termini previst, la qual cosa reflecteix la confiança dels estalviadors en Banca March, que manté el nivell de solvència CET 1 (18,54 % a desembre del 2021) més alt de la banca espanyola i un dels més alts d’Europa, així com ràtios de liquiditat —LCR (217,74 %) i DTL (153,35 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19 %) entre les més elevades del sector.
  • El nou fons de renda fixa garantit i amb liquiditat s’ha pogut subscriure a través d’Avantio, la plataforma d’inversió més completa del mercat, que digitalitza el reconegut model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients.

Els clients de Banca March han subscrit en poc més de tres setmanes els 55 milions d’euros que formaven la totalitat de l’objectiu del fons March Renta Fija 2025 Garantizado, FI, gestionat per March Asset Management (March AM).

Llançat l’1 d’agost passat i amb un període de comercialització establert en dos mesos, s’ha contractat el 100 % de l’import previst un mes abans que finalitzés el termini de comercialització, cosa que reflecteix la confiança que els inversors dipositen en Banca March, que manté el nivell de solvència CET 1 (18,54 % a desembre del 2021) més alt de la banca espanyola i un dels més alts d’Europa, així com ràtios de liquiditat —LCR (217,74 %) i DTL (153,35 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,19 %) entre les més elevades del sector.

El fons d’inversió March Renta Fija 2025 Garantizado, FI, és un producte de perfil conservador, concebut per a un context incert i volàtil com l’actual, que ofereix als inversors que mantinguin la inversió durant un termini d’aproximadament tres anys una rendibilitat garantida anual neta de l’1,68 %, a diferència d’altres fons del mercat lligats a objectius.

Un fons garantit i amb liquiditat

Els clients que han contractat el fons, que no requeria inversió mínima ni comissió d’entrada, disposen de 12 finestres de liquiditat sense comissió de reemborsament. Els fons s’inverteixen en bons europeus i queden garantits per Banca March —amb una qualificació de l’agència Moody’s a llarg termini A3 amb perspectiva "estable", de manera que continua sent una de les entitats amb més bona qualificació del sistema financer espanyol, davant del Regne d’Espanya, actualment Baa1— en el seu principal i interessos. Es tracta d’una alternativa idònia a la liquiditat en compte per als qui volen invertir a mitjà termini amb l’objectiu de preservar el seu capital.

Javier Escribano, director general de March AM, ha assenyalat: "Hem assolit l’objectiu de subscripcions del fons March Renta Fija 2025 Garantizado un mes abans del que estava previst. La resposta òptima d’estalviadors i inversors demostra que oferim productes atractius per als clients, que tornen a confiar en Banca March, el banc més solvent del mercat espanyol. Fidels al nostre compromís d’oferir als clients les millors propostes per a la preservació del seu patrimoni, continuem treballant dia rere dia per garantir als inversors un servei de màxima qualitat i el millor assessorament dels nostres equips”.  

Disponible a Avantio

El fons d’inversió ha estat disponible a través d’Avantio, la plataforma d’inversió més completa del mercat, que digitalitza el reconegut model de banca privada de Banca March per adaptar-se a les necessitats de les noves generacions de clients. Aquest nou servei col·loca l’entitat a l’avantguarda de la banca en línia, pel fet que presenta la millor oferta omnicanal sense renunciar a un assessorament expert i personalitzat, que constitueix l’essència de Banca March.

Avantio disposa de les eines més avançades del sector i de més de 30.000 instruments d’inversió de les principals gestores de tot el món. Entre les seves funcionalitats principals destaquen un nou i avançat cercador de valors, fons i plans de pensions, accés puntual a recomanacions d’estratègia de mercats de Banca March, informació en temps real de cotitzacions i un servei de reporting en línia que permet als clients disposar d’una informació clara, detallada i àgil de les seves posicions durant les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

La plataforma d’inversió, a més, permet als inversors prendre les seves pròpies decisions en qualsevol moment mitjançant un servei de broker en línia, alhora que disposen en tot moment de l’assessorament especialitzat de l’entitat. Els nous clients que contractin el compte digital d’Avantio rebran una bonificació de l’1 % de l’import que traspassin de la seva cartera de fons d’inversió, fins a un màxim de 2.000 euros.

Final del contingut principal

.