Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March, cinquena millor empresa per treballar a Espanya i únic banc en el rànquing elaborat per Great Place To Work®

31 de març 2023 Categoria: Banca March

  • L'entitat rep per tercer any consecutiu aquest reconeixement, un dels més prestigiosos a escala internacional, que avala un model de negoci basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d'assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats de la banca espanyola.
  • Segons l'enquesta feta per Great Place to Work®, 8 de cada 10 professionals de Banca March afirmen que la companyia és un lloc per treballar excel·lent i un 92 % se senten orgullosos dels assoliments de l'entitat.
  • Entre els aspectes més valorats per la consultora, destaquen la cultura excel·lent, l'orgull de pertinença, l'acollida a nous empleats i la confiança en la direcció.
  • El model de gestió de persones de Banca March ha convertit l'entitat en la millor escola de gestors de la banca espanyola, amb una inversió en la formació dels equips molt superior a la de la resta d'entitats.
  • Aquesta fita se suma als altres reconeixements obtinguts per Banca March el 2023, entre els quals destaquen la quarta certificació com una gran empresa per treballar per Great Place to Work® i la cinquena per Top Employers.

Banca March repeteix en una posició de privilegi i se situa com la cinquena millor empresa per treballar a Espanya i, per tercer any consecutiu, com l'únic banc entre les millors empreses de més de 1.000 empleats, segons el rànquing Best Workplaces, que elabora la consultora independent Great Place to Work®. L'entitat, que presenta la major solvència del sistema financer espanyol, obté així un nou reconeixement al seu model de negoci únic, basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d'assessorament i gestió de persones, havent-se convertit en la millor escola de gestors de la banca espanyola, amb una inversió en la formació dels equips molt superior a la de la resta d'entitats i una cultura d'exigència centrada en la millor atenció al client.

Aquesta consolidació ve avalada per l'enquesta feta per Great Place to Work®, que assenyala que 8 de cada 10 professionals de Banca March consideren que l'entitat és un gran lloc per treballar. Altres aspectes que tornen a destacar una edició més són la cultura excel·lent i l'orgull de pertinença, amb un 92 % de professionals que afirmen sentir-se orgullosos dels assoliments de Banca March i un 91 % dels nous treballadors que manifesten haver tingut una gran acollida en incorporar-se a l'equip.

Aquesta puntuació es repeteix entre els professionals de Banca March que consideren que els seus superiors porten el negoci amb honestedat i ètica, i entre els qui opinen que treballar a l'entitat és una bona feina.

Pel que fa als aspectes que més han evolucionat a escala global, destaca la bona valoració que els empleats fan del lloc de treball, una qüestió que adquireix un gran valor després del pas de la pandèmia. Així, el 96 % dels professionals pensen que el seu lloc de treball és segur, un 89 % creuen que les instal·lacions afavoreixen un clima laboral agradable i un 87 % se senten lliures per mostrar-se com són al seu lloc de treball.

Els resultats mostren igualment un clima laboral de respecte a les persones i al projecte empresarial de Banca March. Haver aconseguit entrar en el rànquing de Great Place to Work® per tercer any consecutiu posa de manifest l'èxit en la implementació del Pla estratègic de recursos humans durant els darrers exercicis per millorar la gestió professional de les persones i assolir una cultura corporativa d'alt rendiment.

Durant els últims anys, l'entitat ha ampliat l'oferta de programes sobre sostenibilitat i ajudes per a la realització de projectes docents i de recerca. Així, la consultora ha assenyalat com a pràctica destacada el Doctorat Banca March, creat en col·laboració amb la Universitat d'Oviedo, gràcies al qual, cada any, professionals de l'entitat cursen el doctorat en Economia i Empresa. Actualment, vint persones estan fent aquests estudis.

Aquesta fita se suma a les aconseguides durant els dos primers mesos de l'any, quan Banca March va obtenir les certificacions de Great Place to Work® i Top Employers. Concretament, l'entitat va obtenir la certificació Great Place To Work per quart any consecutiu, gràcies a la seva cultura excel·lent i orgull de pertinença, així com per les seves pràctiques i polítiques en la gestió de les persones. A més, l'entitat va obtenir el 2023, per cinquè any consecutiu, la certificació Top Employer, atorgada per la consultora independent Top Employers Institute.

Anselmo Martín-Peñasco, director general adjunt de Banca March i responsable de l'àrea de Recursos Humans, ha explicat: "Banca March aconsegueix consolidar-se com un dels millors llocs per treballar a Espanya, la qual cosa demostra per tercer any consecutiu que tenim un model de gestió de persones excel·lent, sustentat en la formació i l'especialització, amb la inversió més gran en formació del sector. El sentiment de pertinença dels nostres professionals i l'orgull de pertànyer a la nostra entitat és una de les principals garanties del nostre servei d'excel·lència de cara al client".

Final del contingut principal

.