Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March, banc oficial de la 39a Copa del Rei MAPFRE

04 d’agost 2021 Categoria: Acords

Banca March i el Reial Club Nàutic de Palma van renovar l'acord de col·laboració pel qual l'entitat balear continua sent el banc oficial de la Copa d'el Rei MAPFRE en la seva 39a edició.

  • Amb el patrocini de la regata més important del Mediterrani, Banca March referma el seu compromís amb les Balears i la reactivació econòmica i social de les Illes.

Banca March i el Reial Club Nàutic de Palma van renovar l'acord de col·laboració pel qual l'entitat balear continua com a banc oficial de la Copa del Rei MAPFRE en la seva 39a edició. Organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma i la Reial Federació Espanyola de Vela, la regata se celebra entre el 31 de juliol i el 7 d'agost a la badia de Palma.

Ángel Martínez, director general de Banca Comercial i Privada de Banca March, ha manifestat: "A Banca March estem compromesos amb les Balears, els seus habitants, la seva cultura i, per descomptat, la seva reactivació econòmica. Que es pugui disputar la trenta-novena edició d'un esdeveniment tan important per a les Illes com la Copa del Rei MAPFRE és, sens dubte, una molt bona notícia per a tothom. El 2020 va ser un any en el qual vam haver de posposar molts projectes i, actualment, des de la responsabilitat i la prudència, és el moment de reactivar l'economia. Banca March és una entitat gairebé centenària nascuda a Mallorca que, com la Copa del Rei MAPFRE, aspira a l'excel·lència.

Des de 1926 som una referència nacional en la gestió de patrimonis i en l'assessorament a companyies, líders en solvència, amb especial atenció en l'empresa familiar. Malgrat totes les crisis viscudes en aquest temps, mantenim el nostre caràcter de banc familiar, molt vinculat a les seves arrels."

Com a prova d'aquest compromís amb la recuperació econòmica i social de Mallorca, Banca March va ser un dels principals patrocinadors de la primera edició de l'ATP Mallorca Championships, un torneig de categoria ATP 250 disputat del 19 al 26 de juny al Mallorca Country Club de Santa Ponça.

A la presentació oficial de la competició, que va tenir lloc el 16 de juny, el president del Reial Club Nàutic de Palma, Emerico Fuster, va assenyalar: "La Copa del Rei MAPFRE és una icona inqüestionable de l'esport, a més d'un dels esdeveniments socials més importants de Palma, de Mallorca i del Mediterrani. Per això, era molt important per a nosaltres ser aquí avui, després d'un any tan complicat. Poder celebrar aquesta competició és un senyal més del fet que, a poc a poc, tornem a la nostra manera de viure."

A causa de la pandèmia, el comitè organitzador de la Copa del Rei MAPFRE va decidir l'any 2020 ajornar la disputa de la 39a edició fins que les condicions sanitàries fossin les adequades per al bon desenvolupament de la competició. El 2021, la Copa del Rei MAPFRE torna amb més força que mai i perfectament adaptada a les mesures sanitàries marcades per les autoritats competents.

Final del contingut principal

.