Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March amplia fins al 31 de desembre la comercialització del Dipòsit Flexible Avantio 3,30 % TAE

19 d’octubre 2023 Categoria: Productes

  • L'import màxim de contractació s'eleva fins a 2.000.000 euros, sent l'aportació mínima de 10.000 euros.
  • Dipòsit Flexible Avantio és un dipòsit a 12 mesos que permet la disposició anticipada en qualsevol moment, cas en el qual l' interès a percebre és de l'1 %.
  • El dipòsit, adreçat a nous clients digitals, es pot contractar a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat.
  • El producte ofereix una de les rendibilitats (3,30 % TAE) més atractives del mercat i compta amb el suport del banc amb l'índex de solvència (19,61 %) més elevat del sector.

Banca March ha ampliat el període de comercialització del Dipòsit Flexible Avantio a 12 mesos al 3,30 % fins al 31 de desembre, per la qual cosa més estalviadors es poden beneficiar d'un producte que ofereix una de les rendibilitats (3,30 % TAE) més atractives del mercat, pensat especialment per a nous clients digitals amb perfils conservadors, i que té el suport del banc amb l'índex de solvència més elevat de la banca espanyola (CET1 a 30 de juny del 19,61 %).

Ampliació de límits i flexibilitat

L'import màxim de contractació s'ha ampliat fins a 2.000.000 euros, mentre que l'aportació mínima per client per constituir el dipòsit es manté en els 10.000 euros. El Dipòsit Flexible a 12 mesos Avantio 3,30 % TAE gaudeix d'una disponibilitat total per part del client, que el pot cancel·lar de manera anticipada sense comissions en qualsevol moment. En aquest cas, el client rebrà l'import del dipòsit més la retribució corresponent a aplicar el tipus nominal anual de l'1 %.

El dipòsit només es pot contractar per part de nous clients digitals a través d'Avantio, la plataforma d'inversió més completa del mercat, que ofereix el millor servei omnicanal acompanyat de l'assessorament expert i personalitzat propi de Banca March. Sempre que es mantingui una inversió de 10.000 € en productes d'estalvi o inversió i s'operi a través de canals digitals, el compte Avantio de Banca March ofereix múltiples avantatges, com ara l'absència de comissions de manteniment, targeta de dèbit gratuïta, transferències SEPA en línia gratuïtes, així com un gestor personal remot per assessorar el client sempre que ho necessiti.

Bonificacions per traspàs de fons i valors

Així mateix, el traspàs i compra de fons a través d'Avantio per part dels nous clients té una bonificació de l'1 %, fins a un import màxim de 2000 euros, mentre que el traspàs i compravenda de valors té una bonificació del 0,4 % de la valoració de les accions traspassades, fins a un importe màxim de 1800 euros. A més, els clients digitals d'Avantio estaran exempts de comissions en la compravenda de valors durant tot l'any fins a un import màxim de 1200 euros.

Banca March consolida el seu lideratge en tecnologia de l'assessorament amb Avantio com a principal palanca per donar un servei de qualitat a un client de perfil digital, familiaritzat amb els nous avenços tecnològics, a qui Banca March ofereix una oferta de serveis i productes reconeguts per la seva qualitat.

Final del contingut principal

.