Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March amplia amb MV Credit (Natixis Investment Manager) la seva oferta de Coinversió a Europa mitjançant un fons de deute subordinat corporatiu

06 de setembre 2022 Categoria: Banca March

Banca March ha ampliat la seva oferta de Coinversió amb el llançament d’MV Subordinated-Natixis ELTIF, vehicle exclusiu de Banca March que inverteix en deute privat subordinat paneuropeu.

  • Banca March ha desenvolupat el vehicle d’inversió en deute privat subordinat MV Subordinated-Natixis ELTIF juntament amb MV Credit, gestora líder en finançament alternatiu europeu afiliada a Natixis Investment Managers, un dels principals especialistes en gestió d’actius a Europa.
  • El nou producte de Coinversió de Banca March, dissenyat en exclusiva per als seus clients, ofereix a l’inversor un mix de risc-rendibilitat atractiu, amb retorns estables i una baixa exposició al cicle. El seu objectiu de rendibilitat neta anual és del 8 % - 10 %.
  • A través d’MV Subordinated-Natixis ELTIF, els clients de Banca March participen en l’estratègia del cinquè fons de deute subordinat corporatiu paneuropeu d’MV Credit, el propòsit del qual és finançar el creixement de companyies no cotitzades de les principals economies d’Europa Occidental, mitjançant instruments de deute i juntament amb empreses de private equity de primer nivell.
  • Fidel a la seva filosofia de Creixement Conjunt amb clients, accionistes, empleats i la societat en general, Banca March ha distribuït 70 milions d’euros entre més de 200 clients, la meitat dels quals ha accedit per primer cop a una estratègia de Coinversió.

Banca March ha ampliat la seva oferta de Coinversió amb el llançament d’MV Subordinated-Natixis ELTIF, vehicle exclusiu de Banca March que inverteix en deute privat subordinat paneuropeu. Es tracta de donar accés a l’estratègia del cinquè fons de deute corporatiu subordinat paneuropeu d’MV Credit, gestora líder en finançament alternatiu corporatiu europeu de Natixis Investment Managers, un dels principals especialistes en gestió d’actius a Europa.

El vehicle ELTIF, desenvolupat exclusivament per als clients de Banca March per donar accés a un ampli ventall d’estalviadors i inversors a l’estratègia d’inversió d’MV Credit, s’ha subscrit per un import de 70 milions d’euros. Fidel a la seva filosofia de Creixement Conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general, Banca March participa en el fons juntament amb els seus clients.

Coinversió amb baixa exposició al cicle

El nou producte de Coinversió de Banca March està dissenyat per oferir als seus clients un mix de risc-rendibilitat atractiu, amb retorns estables i una baixa exposició al cicle. El seu objectiu de rendibilitat neta anualitzada oscil·la entre el 8 % i el 10 %, incloent-hi distribucions periòdiques amb un objectiu de retorn anual situat entre el 4 % i el 6 %. Com tots els productes d’inversió il·líquids, representa una estratègia d’inversió a mitjà-llarg termini; en aquest cas, amb una vida mitjana dels finançaments de 3-4 anys i un termini màxim d’uns 10 anys per al fons.

Aquest cinquè fons d’MV Credit inverteix en companyies de les principals economies d’Europa Occidental a través d’instruments de deute, juntament amb empreses de private equity de primer nivell com EQT, Nordic Capital, PAI Partners o Cinven. Aquestes inversions es dirigeixen principalment a companyies internacionalitzades, amb un EBITDA superior als 30 milions d’euros, posició de lideratge en sectors defensius, un model de negoci resilient i fluxos de caixa recurrents, amb especial preferència per negocis B2B dels sectors de la salut i les tecnologies de la informació. Així mateix, es fa especial èmfasi en factors ESG, ja que MV Credit té en compte les principals recomanacions internacionals en matèria d’inversió responsable i sostenible (PRI, TCFD), tant en el procés d’inversió com en l’elaboració de plans de millora un cop feta la inversió.

Des de l’àrea de Productes de Banca March, s’afirma: "En línia amb les iniciatives innovadores de Banca March sobre actius alternatius i il·líquids, aquest projecte de Coinversió suposa una nova solució per donar accés als clients a una inversió paneuropea amb fonts de rendibilitat protegides de les fluctuacions dels mercats, que ens vinculen amb els estalviadors i inversors a llarg termini. Els nostres clients han tornat a demostrar la confiança en aquest tipus de projectes, senya d’identitat de Banca March, única entitat a Espanya que ofereix l’oportunitat d’invertir en els mateixos productes que els accionistes del banc, el més solvent del sector a Espanya i entre els primers d’Europa”.

Final del contingut principal

.