Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March aconsegueix la certificació Top Employer per sisè any consecutiu

18 de gener 2024 Categoria: Banca March

  • Top Employers Institute, autoritat global de certificació de l'excel·lència en les condicions que les organitzacions ofereixen als seus empleats, ha certificat Banca March com a Top Employer 2024 per l'excel·lència en les seves polítiques de gestió de persones.
  • Les oportunitats reals de desenvolupament i formació, l'orgull de pertinença, el tractament personalitzat, la recerca de la millora constant, la proximitat, el lideratge inspirador o el clima laboral són algunes de les característiques que ha destacat i valorat la consultora per a l'obtenció de la certificació.
  • El 100 % dels professionals de Banca March han rebut formació en els últims cinc anys, amb una inversió per professional quatre vegades superior a la mitjana del sector. 
  • Aquesta certificació se suma a la resta de reconeixements que Banca March ha obtingut en matèria de gestió de les persones: el 2023, Banca March va ser reconeguda com la cinquena millor empresa per treballar a Espanya i l'únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Espanya i Europa, segons el prestigiós rànquing Best Workplaces 2023 de la consultora independent Great Place To Work.

La consultora independent Top Employers Institute ha certificat Banca March com a empresa Top Employer 2024 per l'excel·lència de les seves polítiques de gestió de persones i el compromís demostrat amb tots els seus professionals, als quals situa al centre de totes les iniciatives sobre la base d'una filosofia de creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general. 

Aquesta certificació dona suport a l'alineació de Banca March amb les millors pràctiques en l'àmbit laboral, la qual cosa es posa de manifest a través d'excel·lents polítiques de gestió de les persones. Les oportunitats reals de desenvolupament i formació, l'orgull de pertinença per part dels professionals de l'entitat, el tractament personalitzat, la recerca de la millora constant, la proximitat, el lideratge inspirador o el clima laboral són algunes de les característiques que ha destacat i valorat la consultora per a l'obtenció per sisè any consecutiu de la certificació Top Employer per part de Banca March. 

El programa de Top Employers Institute, autoritat global de certificació de l'excel·lència en les condicions que les organitzacions ofereixen als seus empleats, analitza 6 dominis de l'àrea de persones —dividits en 20 temes diferents— com ara estratègia de persones, entorn de treball, adquisició de talent, aprenentatge, benestar o diversitat i inclusió, entre d'altres. El programa ha certificat i reconegut 2.300 Top Employers a 121 països/regions als cinc continents.

Els professionals més ben formats de la banca espanyola

Anselmo Martín-Peñasco, director general adjunt de Banca March i responsable de l'àrea de Recursos Humans, ha manifestat: "Aquests reconeixements que hem rebut en els últims anys posen de manifest l'esforç i dedicació que posem a l'hora de dissenyar les polítiques de gestió de persones a Banca March. El nostre objectiu, que no ha variat, és consolidar-nos com una organització d'alt rendiment, orientada a resultats i basada en valors ètics de professionalitat, competència, meritocràcia i banca responsable. Aspirem sempre a comptar amb els professionals més ben formats de la banca espanyola, per això el 100 % dels professionals de Banca March ha rebut formació en els últims cinc anys, amb una inversió per professional quatre vegades superior a la mitjana del sector. D'aquesta manera, podem donar el servei i l'assessorament excel·lents que ens distingeixen". 

David Plink, CEO de Top Employers Institute, ha afirmat: "Adaptant-se als reptes i les exigències d'aquest any que, igual que l'anterior, han impactat en les organitzacions de tot el món, Banca March ha continuat demostrant que prioritza la implementació de pràctiques de persones excel·lents al lloc de treball. Les companyies Top Employer continuen enfrontant-se als reptes que planteja un món laboral en constant evolució, mentre treballen de manera incansable per aconseguir un impacte positiu en la vida dels seus col·laboradors. Ens complau celebrar i aplaudir les organitzacions que han estat certificades enguany com a Top Employers als seus respectius països". 

Una gestió de persones àmpliament reconeguda 

La certificació Top Employer, obtinguda per sisè any consecutiu, posa en relleu la importància que a Banca March es dona a la gestió de les persones i se suma a la resta de reconeixements rebuts per l'entitat en els últims exercicis: Banca March ha aconseguit en quatre ocasions la certificació Great Place to Work® i ha entrat com a únic banc espanyol en els rànquings de les millors empreses per treballar a Espanya i a Europa el 2021, 2022 i 2023. 

Final del contingut principal

.