Actualitat

Comença el contingut principal

Banca March aconsegueix la certificació Great Place to Work per cinquè any consecutiu

22 de febrer 2024 Categoria: Banca March

  • Entre els aspectes més valorats per la consultora independent Great Place to Work, destaquen la cultura de confiança i d'alt rendiment, on les persones compleixen els objectius i treballen com un equip, en família i amb un ambient laboral positiu.
  • 9 de cada 10 empleats afirmen sentir-se orgullosos de treballar a Banca March, així com dels assoliments obtinguts per l'entitat. El mateix percentatge d'empleats considera que els clients valorarien el servei que reben del banc com a "excel·lent".  
  • Aquest reconeixement, un dels més prestigiosos a escala internacional, avala un model de negoci basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d'assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats de la banca espanyola. 
  • Una fita que se suma a les aconseguides per Banca March el 2023, quan l'entitat va ser reconeguda com la cinquena millor empresa per treballar a Espanya i l'únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Espanya i Europa, segons el prestigiós rànquing Best Workplaces. Amb l'inici de l'any, l'entitat també ha obtingut per sisè any consecutiu la certificació Top Employer.

Banca March ha obtingut la certificació Great Place To Work per cinquè any consecutiu. La consultora independent ha destacat l'elevat indicador que l'entitat manté en les enquestes des de fa anys gràcies a la seva cultura excel·lent i a l'orgull de pertinença que manifesten els seus professionals. Entre els aspectes més valorats per la consultora, destaquen la cultura de confiança i d'alt rendiment, on les persones compleixen els objectius i treballen com un equip, en família i amb un ambient laboral positiu. 

Per expedir les seves certificacions, Great Place To Work analitza la confiança dels empleats a través de qüestionaris i una auditoria que avalua les pràctiques i polítiques en la gestió de persones per part de la companyia. Segons aquest estudi, 9 de cada 10 empleats afirmen sentir-se orgullosos de treballar a Banca March, així com dels assoliments obtinguts per l'entitat. El mateix percentatge d'empleats considera que els clients valorarien el servei que reben per part del banc com a "excel·lent". Igualment, a 9 de cada 10 professionals els resulta atractiu el projecte de Banca March i diuen sentir-se motivats per col·laborar-hi.  

D'aquest mateix estudi efectuat per Great Place To Work es desprèn que el 92 % dels professionals diu sentir-se ben acollit quan t'incorpores a l'entitat, el 90 % consideren que els superiors porten el negoci de manera honesta i ètica i el 87 % assegura voler treballar a Banca March molt de temps. Finalment, 9 de cada 10 empleats indiquen que Banca March és un lloc cordial per treballar.  

Premi a un model de negoci únic

Aquest reconeixement, un dels més prestigiosos a escala internacional, avala un model de negoci únic, no reproduïble basat en el lideratge en solvència, assessorament responsable, solidesa reputacional, qualitat del servei, tecnologia d'assessorament i gestió de persones, amb els professionals més ben formats del sector. 

L'obtenció de la certificació Great Place To Work se suma a altres fites recentment aconseguides per Banca March en matèria de gestió de persones. El 2023, Banca March va ser reconeguda com la cinquena millor empresa per treballar a Espanya i, en els últims tres exercicis, com l'únic banc espanyol entre les millors empreses per treballar a Espanya i Europa, segons el prestigiós rànquing Best Workplaces. Amb l'inici de l'any, l'entitat també ha obtingut per sisè any consecutiu la certificació Top Employer.

La certificació de Great Place To Work, consultora amb més de 30 anys d'experiència en l'avaluació d'empreses de tot el món per identificar, crear i mantenir una cultura d'alta confiança i alt rendiment, exigeix a les companyies complir estàndards elevats d'excel·lència en el desenvolupament i gestió de persones, amb un model homogeni per a les més de 15.000 empreses que analitza a prop de 90 països dels sis continents. 
 
Anselmo Martín-Peñasco, director general adjunt de Banca March i responsable de l'àrea de Recursos Humans, ha explicat: "A Banca March tenim clar que les persones són una part fonamental del negoci, per això les situem en el centre de la nostra estratègia. Aconseguir la certificació Great Place To Work per cinquè any consecutiu ens omple d'orgull i valora el model de negoci de Banca March, un model únic i no reproduïble basat en quatre pilars: compromís accionarial, productes exclusius, qualitat de servei superior i professionals excel·lents. Per tenir aquests professionals excel·lents, capaços de brindar als nostres clients un servei excepcional, ens exigim oferir un entorn de treball motivador, en el qual els professionals creixin en equilibri al costat de la companyia i se sentin orgullosos de la seva contribució i de la seva pertinença a l'organització. La nostra filosofia és el creixement conjunt amb tots els grups d'interès: clients, empleats, accionistes i societat en general. Només així s'aconsegueix l'excel·lència a la qual aspirem". 

Final del contingut principal

.