Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

Actius no cotitzats

Comença el contingut principal

Societats d'inversió de capital variable amb inversions en economia real, no cotitzada.

Projectes desenvolupats sota el guiatge de gestors líders en cada sector d'activitat que inverteixen juntament amb nosaltres i els nostres clients tot maximitzant l'alineació d'interessos.

Projectes de coinversió

ABC Serrano

Serrano 61 Desarrollo SOCIMI, SA

Adquisició del 100 % del capital de la societat Serrano 61 Desarrollo, propietària del centre comercial ABC Serrano, a Madrid.

Atomico

Atomico IV, LP

Inversió en Venture Capital a través dels fons Atomico IV, LP i Atomico V, LP, gestionats per un dels referents a Europa en la inversió en el capital d'empreses emergents del sector tecnològic.

KKR

KKR Global Mezzanine, QIAIF

Inversió en el fons de deute privat global KKR Private Credit Opportunities Partners II (EEA) Euro LP, dedicat a préstecs mezzanine i a finançament d'actius reals, utilitzant un fons feeder exclusiu per a Banca March.

The Carlyle Group

Carlyle Europe Partners V

Inversió en el fons Carlyle Europe Partners V, cinquè vehicle de capital risc amb focus en la inversió de companyies no cotitzades europees d'un dels inversors més experimentats en capital risc del món.

Naturgy

Financiación Junior Buques Gaseros

Finançament de la compra de dos vaixells de transport de GNL (gas natural liquat), amb els quals Gas Natural té contractes de lloguer de compliment obligat (take or pay) a llarg termini.

Oquendo

Oquendo II, Oquendo III y Oquendo IV

Fons dedicats al finançament de companyies espanyoles de bona qualitat creditícia i amb vocació de creixement mitjançant la inversió selectiva en préstecs mezzanine.

Pavasal

Murillo

Inversió immobiliària per a la constitució i el desenvolupament d'actius logístics de dimensions significatives juntament amb Pavasal, actor rellevant en el sector de la construcció d'actius logístics.

Tree

Alcudia Cartera e Inversiones, S.A.

Inversió, durant el 2009 i 2010, en 1.200 immobles que allotgen oficines. Es va signar la compravenda i el lloguer simultani (sale & lease back) a un consorci del qual Banca March va formar part.

Verisure

VERISURE

Coinversió juntament amb Corporación Financiera Alba per la qual s'adquireix una participació superior al 7 % de Verisure, líder del segment d'alarmes monitorades.

Final del contingut principal