Comença el contingut principal

Assessorament personalitzat i confiança

Per a Banca March estar al vostre costat és assessorar-vos en tot moment amb un servei excel·lent per fer créixer el vostre patrimoni. És la forma que tenim d'entendre la banca des de fa gairebé 100 anys.

L'únic banc espanyol 100% familiar des dels seus orígens, especialitzat en banca privada, assessorament a empreses familiars i famílies empresàries.

Amb la tranquil·litat que us ofereix Banca March, el banc amb la ràtio de solvència més alta de la banca espanyola1.

1 Dades a 31/12/2024 de fonts públiques.

Més informació

Perquè us mereixeu un tracte personalitzat i de qualitat,
us oferim tres tipus de serveis

BANCA
PERSONAL

Des de 100.000 € d'inversió, tindreu a la vostra disposició un gestor personal en remot per oferir-vos un servei adaptat a les vostres necessitats i fer créixer els vostres estalvis.

  • Disposareu d'una àmplia gamma de productes.
  • I d’autonomia en la gestió de les vostres inversions a través de la plataforma d'inversió digital March Broker.

BANCA
PRIVADA

El vostre assessor de Banca Privada us ajudarà a planificar la gestió integral del vostre patrimoni per fer-lo créixer i optimitzar la rendibilitat financera i fiscal.

  • Serveis d'inversió d'alt valor afegit: gestió discrecional de carteres i assessorament recurrent o assessorament puntual.
  • Accés a serveis exclusius com ara la coinversió, amb la qual podreu participar en les mateixes oportunitats i projectes en què inverteixen els nostres accionistes.

BANCA
PATRIMONIAL

Els nostres assessors de Banca Patrimonial, al costat d'un equip d'especialistes en gestió patrimonial, us donaran tot el suport que necessiteu per cobrir qualsevol necessitat financera.

  • Un equip d'especialistes dedicats a fer créixer el vostre patrimoni.
  • Serveis exclusius com ara projectes de coinversió, solucions de finançament alternatiu i accés a l'oferta de productes financers des de la nostra sucursal de Luxemburg

I sempre amb l'acompanyament del VOSTRE ASSESSOR

A Banca March, el centre de la nostra relació amb vós i amb cada un dels nostres clients és l'assessor.

Experts professionals que us acompanyen en cada moment i posen a la vostra disposició tots els recursos de Banca March per treure més profit dels vostres estalvis.

Final del contingut principal

.