Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Hacer crecer, seguir creciendoNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

20/03/2018

El Consell Assessor de Banca March al País Basc celebra la seva primera reunió a Bilbao

L'entitat reforça l'equip directiu de Banca Patrimonial al País Basc amb tres nous professionals
  • El Consell Assessor de Banca March al País Basc, format per persones de prestigi reconegut en l'àmbit empresarial, social i cultural, ha celebrat la seva primera reunió a Bilbao.
  • Daniel Irezabal, nou director territorial de Banca Patrimonial del País Basc i La Rioja, comptarà amb José Miguel (Mikel) Barrio i Alfonso Artola com a directors d'equip de Banca Patrimonial a Biscaia.
  • Des que Banca March va adquirir Consulnor l'any 2012, el volum de negoci al País Basc i La Rioja ha augmentat més del doble i ha superat els 2.000 milions d'euros.

El Consell Assessor de Banca March al País Basc, que es va crear després de la integració de la firma d'inversió basca Consulnor amb l'objectiu de reforçar el compromís i l'arrelament de l'entitat en aquest territori, ha celebrat la seva primera reunió a Bilbao. Els membres del Consell Assessor de Banca March al País Basc són: Juan March de la Lastra, president de Banca March; José Luis Acea, conseller delegat de Banca March; Jorge Bergareche, expresident i conseller delegat de Consulnor i actualment conseller de Banca March; Mariano Úcar, president de Faes Farma; Antonio Barandiarán, president de la Santa y Real Casa de Misericordia de Bilbao; Álvaro Videgain, president de Tubacex; i Miguel Zugaza, director del Museu de Belles Arts de Bilbao i exdirector del Museu del Prado.

El Consell Assessor de Banca March al País Basc desenvolupa una tasca decisiva, ja que exerceix funcions de representació institucional i de seguiment de l'activitat financera de la zona. El País Basc és un mercat fonamental per al model de negoci de Banca March, que es basa en les operacions a llarg termini, la prudència i el creixement conjunt de treballadors, accionistes i clients, així com en l'orientació específica cap a les empreses familiars i les famílies d’empresaris. Aquest compromís també es reflecteix en la seva aposta per empreses basques innovadores que lideren el seu sector i que tenen un alt potencial de desenvolupament, com ara Euskaltel i CIE Automotive, en les quals el grup manté participacions per valor del 10,9 % i el 10 % respectivament mitjançant la Corporación Financiera Alba (CFA).

Reforçament de l'equip directiu de Banca Patrimonial al País Basc

Un cop completada la integració de Consulnor, Banca March està finalitzant la reestructuració de l'organització del negoci i l'estructura directiva al País Basc i a La Rioja amb l'objectiu de millorar encara més la qualitat del servei que rebien els clients d’aquests dos territoris. En el marc d'aquest procés, Banca March ha reforçat l'equip directiu de Banca Patrimonial del País Basc i La Rioja amb la incorporació de tres professionals amb una trajectòria destacada. Daniel Irezabal s'incorpora a la firma com a director territorial de Banca Patrimonial al País Basc i La Rioja. Col·laborarà amb José Miguel (Mikel) Barrio i Alfonso Artola, directors de l'equip de Banca Patrimonial a Biscaia. Irezabal, que ha desenvolupat una extensa carrera professional, disposa de més de 20 anys d’experiència com a directiu de Banca Privada a Sabadell Urquijo, UBS o Banco Santander. Barrio ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en entitats com Barclays Bank, HSBC, UBS o Banco Espirito Santo. Artola prové de Banco de Sabadell, però també ha ocupat diversos càrrecs directius en altres entitats, com ara UBS.

Les noves incorporacions avalen l'aposta de Banca March per professionals amb una experiència i una reputació demostrades. Aquestes incorporacions reforçaran la relació dels clients al País Basc i La Rioja amb una entitat que, amb més de 90 anys de trajectòria i un lideratge evident en Banca Patrimonial, els ofereix uns serveis i un nivell d'assessorament excel·lents. L'any 2017, Banca March va tancar amb èxit la integració completa en la seva estructura de la firma de gestió de patrimonis Consulnor, tota una referència al País Basc per la seva professionalitat i els serveis que ofereix. Des de l'entrada de Banca March al capital de Consulnor l'any 2012, el volum de negoci a la seva àrea d'influència (País Basc i La Rioja) s'ha multiplicat per més del doble fins a superar els 2.000 milions d'euros.

Resultat rècord l'any 2017 i primer exercici del Pla Estratègic triennal

Banca March tancarà el primer any del seu Pla Estratègic 2017-2019 amb un resultat rècord, de manera que es confirma l'evolució positiva que ja es va registrar durant els primers nous mesos de l'any passat. L'any 2017, el volum de negoci de les àrees de Banca Privada i Patrimonial va augmentar 1.612 milions d'euros, la qual cosa representa una millora del 12,3 % en comparació amb l'any anterior. Especialment, es va registrar un augment significatiu dels actius fora de balanç, que van augmentar un 16,6 %. A més, el nombre de clients va créixer un 16,7 %. Per tant, es confirmen els bons resultats de les mesures implementades per aconseguir el compliment dels objectius del pla, que preveu augments del 50 % fins l'any 2019 en recursos fora de balanç, ingressos per la prestació de serveis i clients de Banca Privada i Patrimonial. De moment, els resultats superen els objectius establerts.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal