Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Conegui’ns
  3. Excel·lència en l’assessorament

Banca March - Hacer crecer, seguir creciendoExcel·lència en l’assessorament

Comença el contingut principal

Els clients valoren els nostres gestors amb una mitjana del 8,9

MÉS DE 90 ANYS D’ÈXIT EN BANCA PRIVADA

Vàrem néixer com un banc de Banca Privada i avui no només som un referent en aquest servei sinó que també en Planificació Patrimonial, Assessorament a Empreses i Gestió d’Actius.

Servei integral a empreses i empresaris

La realitat de Banca March, de propietat 100% familiar i amb una marcada genètica empresarial, ens aporta una afinitat especial amb les empreses familiars i les famílies empresàries, que comprenem i amb les quals compartim necessitats. A Banca March estem especialitzats en la gestió de patrimonis d’empresaris i directius d’empreses familiars i oferim un servei integral de 360 graus:

  • Solucions tradicionals de finançament bancari, gestió transaccional i tresoreria.
  • Planificació patrimonial i empresarial.
  • Àmplia cobertura a l’àmbit de les assegurances.
  • Serveis financers de M&A.
  • Canals alternatius de finançament.
  • Estructures fiscals.
  • Assegurances i cobertures de risc de tipus de canvi, tipus d’interès, commodities...

Especialització

Banca March duu 90 anys d’èxit com a referent en la gestió de patrimonis i banca privada. Som un banc de Banca Privada i no la secció de Banca Privada d’un banc.

La nostra filosofia i especialització es veu reconeguda per multitud de premis i distincions de banca especialitzada:

Millor Entitat de Banca Privada a Espanya durant sis anys consecutius (2010-2015) en els premis World Finance Banking Awards..

Millor Entitat de Banca Privada espanyola els anys 2014, 2015 i 2016, i Millor Entitat en Gestió d’Actius i Patrimonis d’Espanya el 2013 segons els Global Banking and Finance Review Awards.

Millor Entitat de Banca Privada a Europa pel seu creixement sostenible en els IAIR European Awards de 2013 i 2014.

Millor Entitat en Gestió d’Actius i Patrimonis a España 2012 i Entitat de Banca Privada de l’any a Europa 2014, 2015 i 2016 segons The European.

Personalització

El nostre model d’assessorament defuig de solucions enllaunades i es basa en un coneixement exhaustiu de les necessitats dels nostres clients i un seguiment proper de les seves inversions. Aquest tracte personalitzat requereix no només d’una disponibilitat total cap els nostres clients, sinó també del temps necessari per a entendre les seves necessitats i per a explicar-los amb claredat i transparència les nostres propostes. Per això, els nostres gestors assessoren un nombre molt limitat de clients. Ràtio Banca March 31,8 vs. 80-100 moda del sector*.

*Font sector: Fundspeople.com.

Productes diferenciats

Combinem una arquitectura oberta de productes de tercers amb l’oferta de productes diferencials de la nostra gestora boutique: March Asset Management.

Un exemple són els nostres fons temàtics, com The Family Businesses Fund, que inverteix en companyies familiars cotitzades a nivell global. Perquè confiem en el valor intrínsec de les companyies familiars que, igual que nosaltres, tenen una visió a llarg termini, a més de lleialtat, motivació i baix endeutament entre altres atributs, que es tradueixen en un excel·lent comportament davant qualsevol situació.

Un altre exemple seria March Vini Catena, que inverteix en companyies cotitzades relacionades amb la cadena de valor del vi a nivell global.

Avís legal:

D'acord amb l'establert en la L.O. 15/1999, el client queda informat de manera expressa de la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents en el Banc, així com del tractament automatitzat dels mateixos per a les finalitats: enviaments comercials, comercialització de productes financers, d'inversió i altres propis del nostre negoci. El client accepta que les seves dades puguin ser cedits per a aquestes finalitats a altres entitats del Grup Banca March, a societats participades pel banc, o a unes altres amb les quals el Banc estableixi acords de col·laboració. Així mateix accepta que el Banc o les seves societats filials i participades li remetin informació sobre qualssevols béns i serveis que comercialitzin. El client queda igualment informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, podent exercir aquests drets en el Servei d'Atenció al Client situat en l'Avinguda Alexandre Rosselló nº 8 de Palma de Mallorca. L'acceptació del client que les seves dades puguin ser tractades o cedides té caràcter revocable sense efectes retroactius tal com disposa la Llei Orgànica 15/1999.

Fi del contingut principal