Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Hacer crecer, seguir creciendoNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

29/12/2017

Banca March tanca amb èxit la integració completa

  • Des de l'entrada de Banca March a Consulnor, el volum de negoci al País Basc i a La Rioja ha augmentat més del doble, fins als 2.000 milions  d'euros.
  • Els clients de Consulnor ja poden accedir a la completa gamma de serveis bancaris de Banca March i a una oferta molt més àmplia de serveis especialitzats de gestió patrimonial i assessorament per a empreses.
  • Amb motiu de la integració, l'entitat durà a terme una reorganització del negoci i l'estructura directiva. També es reforçaran els equips del País Basc per millorar i garantir la qualitat del servei als clients i començar a desenvolupar els plans de creixement del banc.

Banca March ha tancat amb èxit la integració completa a la seva estructura de la firma de gestió de patrimonis Consulnor, un cop enllestits tots els tràmits jurídics i regulatoris. Banca March culmina d'aquesta manera la seva aposta de creixement al País Basc i a La Rioja, iniciada l'any 2012 amb l'adquisició d'una participació majoritària a Consulnor, que enguany ha augmentat fins a arribar al 100 %. Des de l'entrada de Banca March al capital de Consulnor, el volum de negoci a la seva àrea d'influència (País Basc i La Rioja) ha augmentat més del doble fins a superar els 2.000 milions d'euros.

Un cop completada la integració de la firma basca, Banca March durà a terme una reestructuració de l'organització del negoci i l'estructura directiva al País Basc i a La Rioja, i també reforçarà els equips de Consulnor amb l'objectiu de millorar encara més la qualitat del servei que rebien els clients dels dos territoris. Aquest paràmetre és un pilar fonamental a Banca March, tal com indiquen els resultats més recents de l'informe comparatiu de satisfacció de clients en el sector financer que elabora la firma independent Stiga per al mercat espanyol. Segons aquest estudi, Banca March es troba en nivells d'excel·lència pel que fa a la satisfacció dels clients. Concretament, l'entitat ocupa la segona posició de l'anàlisi esmentada, tant en satisfacció global amb l'entitat, amb una nota de 8 sobre 10, com en l'índex de recomanació que fan els clients, mesurat segons la metodologia coneguda com a NPS (Net Promoter© Score), que al setembre es va situar en el 26,7 % per al conjunt del banc.

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, assegura que "amb aquesta operació, Banca March reforçarà la presència de la seva marca i reorganitzarà el negoci i la direcció, tal com correspon al ferm compromís de continuar creixent al País Basc i a La Rioja, dos mercats clau per a l'entitat en què destaquen especialment el nostre model de negoci, basat en el llarg termini, la prudència i el creixement conjunt d'empleats, accionistes i clients, i la nostra orientació específica cap a l'empresa familiar i la família empresària. Som un dels bancs més solvents d'Espanya i el que té la taxa de mora més baixa, la qual cosa ens situa en una posició privilegiada per aprofitar el dinamisme actual del País Basc i La Rioja, territoris en què els clients tenen una gran cultura financera, i el sector empresarial, unes necessitats financeres molt sofisticades".

"Als clients de Consulnor, la integració a Banca March els permetrà accedir a serveis i a un nivell d'assessorament superiors en una entitat amb més de 90 anys de trajectòria i un lideratge palès en banca patrimonial", assenyala Jorge Bergareche, conseller de Banca March i expresident de Consulnor.

En aquest sentit, els clients de Consulnor ja poden accedir a tota l'oferta de serveis i productes especialitzats de Banca March en banca privada i patrimonial i assessorament per a empreses. Això vol dir que ara tenen a la seva disposició una oferta de serveis bancaris molt àmplia i completa, i que marca la diferència amb la banca retail tradicional. Seguint la filosofia de Banca March, l'entitat ofereix productes adaptats a les necessitats dels clients, que van més enllà de la possibilitat de disposar d'un compte corrent o de mitjans de pagament.

Per exemple, Banca March continua reforçant i apostant decididament per la seva oferta de coinversió, que permet als nostres clients invertir en els mateixos productes que el banc, cosa que suposa una proposta única i diferencial en el mercat financer espanyol. Un bon exemple de coinversió són les tres SIMCAV institucionals que gestiona March Asset Management (March A.M.): Torrenova és la SIMCAV més gran d'Espanya, amb 1.540 milions d'euros de patrimoni gestionat. Es va crear fa més de 20 anys com a instrument d'inversió dels accionistes del banc i actualment hi participen 6.689 clients. Bellver (551 milions d'euros de patrimoni gestionat) i Lluc (226 milions) completen aquest grup de productes. A més, els clients també tenen la possibilitat de participar en altres fórmules de coinversió amb Banca March a través de les diferents alternatives que s'ofereixen en el sector immobiliari, els fons especials i els projectes empresarials, entre d'altres.  

Cercador de notícies

Fi del contingut principal