Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Hacer crecer, seguir creciendoNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

28/06/2017

Banca March, escollida Millor Entitat de Banca Privada d'Espanya 2017 als Global Banking & Finance Awards

 
  • Per quart any, la revista The European, que organitza els Global Banking & Finance Awards, reconeix el dinamisme del negoci de Banca Privada de Banca March, amb increments de dos dígits en els seus paràmetres fonamentals.
  • El guardó premia l'excel·lència en l'assessorament financer i el model de coinversió de Banca March, que permet als clients invertir en els mateixos productes que el banc, una proposta única en el mercat financer espanyol.

Banca March ha estat reconeguda com a Millor Entitat de Banca Privada a Espanya (Best Private Bank in Spain 2017) per la revista The European, que organitza els Global Banking & Finance Awards. Per quart any consecutiu, la gestió i el dinamisme del negoci del banc són premiats en aquesta convocatòria de guardons.

Els subscriptors de la revista són els encarregats de votar les entitats candidates. A l'hora d'exercir el vot es tenen en compte criteris com la innovació, la qualitat de la inversió, el lideratge, la responsabilitat corporativa, la transparència, el desenvolupament de productes i l'atenció al client, entre d'altres. En el cas de Banca March, els subscriptors han destacat el dinamisme del negoci de Banca Privada, la seva excel·lència en l'assessorament i el seu model de coinversió, no replicable per cap altra entitat del sistema financer espanyol.

El negoci de Banca Privada, aposta estratègica de Banca March, va registrar un fort impuls en els tres primers mesos de 2017. El nombre de clients d’aquest segment de negoci va créixer un 19,3 % respecte al mateix període de 2016, el volum de negoci es va incrementar un 13,1 % i els recursos fora de balanç en aquesta àrea van avançar un 15,6 %.

José Luis Acea, conseller delegat de l’entitat, va afirmar: "Banca March aspira a convertir-se en l’entitat de referència dels seus clients, doblant en els pròxims cinc anys el negoci en banca privada i en empreses familiars, gràcies al seu sòlid balanç, els seus productes de coinversió i un servei al client excel·lent. El creixement del volum de negoci i del nombre de clients registrat en el primer trimestre reflecteix la confiança dipositada en el nostre model de negoci especialitzat en Banca Privada i d’assessorament a empreses, amb unes ràtios de solvència, morositat i liquiditat que se situen entre els millors d’Europa, i l'acollida favorable de les quals per part dels clients es correspon amb uns nivells d’excel·lència quant a qualitat percebuda i índexs de recomanació".

Fidel a la seva filosofia de gestió prudent i de llarg termini, el model de negoci de Banca March se segueix basant en unes sòlides ràtios financeres: la ràtio de solvència de l’entitat es va situar a finals de març en el 21,1 %, una de les més altes d’Europa; la morositat de l’entitat va assolir el 3,9 %, la més baixa del sector a Espanya; i la ràtio de cobertura de liquiditat va tancar al març en el 318,8 %.

Recentment, l'agència de qualificació creditícia Moody's va elevar el ràting de Banca March per al deute a llarg termini de Baa1 a A3, el nivell més alt del sistema financer espanyol, dos graons per sobre del Regne d’Espanya. Aquesta qualificació reflecteix el sòlid perfil creditici de Banca March i la qualitat de tots els seus actius, i la situa entre els bancs més sòlids del sector bancari espanyol.

Els Global Banking & Finance Awards han reconegut Banca March com a Millor Entitat de Banca Privada d'Europa el 2014, 2015 i 2016 i Millor Entitat de Gestió d'Actius i Patrimonis d'Espanya el 2012. Aquests guardons s'uneixen a d'altres concedits en els darrers anys. La publicació World Finance va escollir Banca March durant sis anys consecutius, entre el 2010 i el 2015, com a Millor Entitat de Banca Privada a Espanya. D'altra banda, els Global Banking and Finance Review Awards també han reconegut Banca March com a Millor Entitat de Banca Privada espanyola el 2014, 2015 i 2016 i com a Millor Entitat de Gestió d'Actius i Patrimonis d'Espanya el 2013. En els IAIR European Awards va ser la Millor Entitat Europea de Banca Privada pel seu Creixement Sostenible el 2013 i 2014

Cercador de notícies

Fi del contingut principal